Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studievägledning

Om du har frågor om dina studier, behöver personlig vägledning eller hjälp med att sätta dina studier i perspektiv är du välkommen att kontakta studievägledningen. Även du som funderar på att börja läsa eller önskar mer information om de program som erbjuds är välkommen att höra av dig. 

Studera med funktionsnedsättning

Studievägledaren är institutionens kontaktperson för studenter med olika funktionsnedsättningar. Kontakta gärna studievägledaren om du som student behöver extra stöd, anpassning eller bara ett samtal om  dina studier. Studentportalens informationssidor om att studera med funktionsnedsättning.

Tillgodoräknande och studieuppehåll

Ansökan om tillgodoräknande och studieuppehåll handläggas av studievägledningen. Boka gärna in ett samtal med din studievägledare om du har frågor kring tillgodoräknande av kurser eller funderar på att göra ett studieuppehåll. Ta gärna med ifylld blankett till ditt möte med studievägledaren.

Tillgodoräknande blankett

Studieuppehåll blankett

 

Tystnadsplikt

Studievägledaren har tystnadsplikt i enlighet med Offentlighets- och sekretesslagen kap. 23:5§ och lämnar inte uppgifter om en students personliga förhållanden vidare utan studentens medgivande.

Studievägledare

Institutionen för data- och informationsteknik har två studievägledare som jobbar med varsitt ämnesområde för våra GU-studenter.

Kontakta studievägledningen och boka tid på svl@cse.gu.se.

Eirin Bakken, Studievägledare
Datavetenskap, Computer Science, Applied Data Science

Besöksadress: Campus Johanneberg, EDIT-huset, Maskingränd 2, våning 4V, rum 4478

Telefon: 031-772 17 09

Drop in under läsåret: Onsdag 11:00-12:30

Tina Mathé, Studievägledare
Software Engineering and Management, Game Desing & Technology

Besöksadress: Campus Lindholmen, Jupiter-huset, Hörselgången 5, våning 4, rum 422

Telefon: 031-772 10 71

Telefontid: Måndag-torsdag 12:00-13:30

Sidansvarig: Anneli Andersson|Sidan uppdaterades: 2017-09-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?