Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontakt

Nedan har vi samlat olika funktioner som du som student kan vilja vända dig till under din studietid hos oss. 

Studieexpedition

Institutionens studieexpeditioner administrerar betygsrapportering, lämnar ut tentor och passerkort och behandlar andra studieadministrativa ärenden.

Du når våra studieexpeditioner på student_office.cse@chalmers.se, eller genom att besöka dem på campus. För mer information och öppettider, klicka här.

Studievägledning

Studievägledningen är till för dig som har frågor om institutionens kursutbud, ansökan och antagning, kursinnehåll, behörighetskrav, examensregler, studieplanering eller är i behov av stöd i din studiesituation.

Du når studievägledningen på svl@cse.gu.se. För mer information, klicka här.

Examinator och kursansvarig lärare

För varje kurs är en lärare utsedd som examinator. Examinatorn svarar på frågor om kursens upplägg, genomförande och är den som sätter betyg på kursens examinerande moment. På vissa kurser skiljer man på examinator och kursansvarig. I dessa fall är det den kursansvarige läraren som har hand om kursens dagliga arbete medan examinatorn är den som har det formella ansvaret för betygsrapporteringen.

instiutionens GUL-sida har vi länkat in så att du hittar till kurshemsidan för varje kurs. På kurshemsidan finns kontaktuppgifter till examinatorn och den kursansvarige läraren för kursen.

Programansvarig

Till programansvarig vänder du dig om du har frågor om ett programs övergripande struktur och inriktning.

Under institutionens utbildningssidor hittar du kontaktuppgifter till programansvarig på respektive programs sida.

Sidansvarig: Anneli Andersson|Sidan uppdaterades: 2017-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?