Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studentportalen - EN webbplats för information och tjänster

Nyhet: 2014-12-01

GUL, Ladok, studentportal och utbildning.gu.se. Vi vet att det inte är lätt att hitta rätt bland universitetets tjänster och information. Under hösten har kommunikationsenheten därför arbetat med att samla viktig information och ingångar till tjänster och verktyg för studenter på ett och samma ställe – i en förbättrad studentportal som släpps 10 december.

I den nya studentportalen kommer du bland annat att hitta information om studentkårer, vägledning, studiemiljö och ekonomi. Du kommer också att hitta nyheter, länkar till användbara tjänster och ingångar till system t.ex. Ladok och GUL.

Innehållet i den nya studentportalen kommer att struktureras utifrån behov och tjänster. Den nya studentportalen kommer att vara öppen och tillgänglig för alla, men precis som tidigare kommer du att logga in på de låsta delarna med ditt studentkonto. Du kommer också att kunna lägga dina favoritsidor som bokmärken och hitta genvägar till e-posten.

Under våren kommer kommunikationsenheten fortsätta arbetet med att utveckla strukturen och innehållet på både studentportalen och våra utbildningssidor, utbildning.gu.se.

Den nya studentportalen kommer från och med den 10 december att nås på adressen www.studentportal.gu.se

Vi hoppas att du kommer att gilla den nya studentportalen!

Eventuella frågor besvaras av Malin Carlgren, Martina Sjövind och Catharina Jerkbrant på kommunikationsenheten.

 

AV:

Artikeln publicerades först på: studentportal.gu.se

Nyheter

Fler nyheter

Sidansvarig: Anneli Andersson|Sidan uppdaterades: 2013-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?