Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Från årets Avslutningsceremoni

Nyhet: 2018-06-26

Aida Hadzic kramar sina studenter på systemvetenskapligt programDen fjärde juni gick årets upplaga av IT-fakultetens avslutningsceremoni av stapeln i universitetets pampiga aula.

Ett soligt, somrigt och uppsluppet event med många tal, fanfarer, rosor, kramar, avsked och mycket musik. Pedagogiskt pris delades ut till årets pristagare Richard Johansson och Johan Lundin och det blev också diplom till alla IT-fakultetens studentambassadörer.

Gustaf Lindblad var årets konferencier och prodekan Dick Stenmark stod för välgångstal och utdelande av utmärkelser. IT-sektionens kårordförande Ludvid Lindblom och de båda pristagarna höll också tal, tillsammans med IT-fakultetens alla programansvariga som önskade sina studenter ett stort lycka till. Linda Skogholm Band och duon Kristian Hvitfeldt och Johan Holmberg spelade, där Kristian och Johan (som i år själv skulle upp på scen som avgångsstudent) också stod för fanfarerna.

Här finns foton från IT-fakultetens avslutningsceremoni! Länk till fotona i GUbox
 

AV:

Artikeln publicerades först på: itufak.gu.se

Nyheter

 • Framgångsrikt samarbete stärker Ugandas IT-kapacitet

  [2018-12-06] BRIGHT-projektet startade 2016 med målet att förstärka kapaciteten inom IKT i Uganda och skapa förutsättningar för socioekonomisk tillväxt. Ett av projektets huvudsyften är att utbilda tio doktorander, något som är på god väg med doktorandprojekt inom e-hälsa, översättning och industrisamarbete.

 • Prisbelönt arbete inom software metrics

  [2018-11-23] Inom software metrics arbetar man med att mäta och värdera olika egenskaper hos en mjukvara, till exempel för att snabba upp produktutvecklingen. I nästa steg vill forskarna tillämpa maskininlärning och artificiell intelligens på mätresultaten för att maximera nyttan.

 • Topprankade forskare inom mjukvaruutveckling vid CSE

  [2018-10-31] En ny bibliometrisk studie har rankat de tjugo bästa forskarna inom mjukvaruutveckling. På listan bland de topprankade finns fyra forskare från institutionen för data- och informationsteknik.

 • Från psykologi till en master i Applied Data Science

  [2018-10-31] Fionn Delahunty från Irland hittade ett masterprogram som passade någon med en kandidatexamen i psykologi.

 • Pedagogiska robotar och AI i klassrummet - intervju med Sofia Serholt

  [2018-10-24] Nya stora framsteg inom robottekniken gör att antalet användningsområden ökar. Sofia Serholt har i projektet EMOTE tittat på hur robotar kan fungera ihop med barn i klassrummet.

Fler nyheter

Sidansvarig: Simon Ungman Hain|Sidan uppdaterades: 2013-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?