Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hur kan vi genom visualisering öka intresset för teknik bland nyanlända ungdomar?

Workshop

GR Skola Arbetsliv, Teknikcollege och Visual Arena bjuder in till samtal och workshop om hur vi gemensamt kan hitta en strategi för att öka teknikintresset bland nyanlända ungdomar.

Hösten 2016 träffades en grupp där syftet var att kartlägga vilka aktörer som finns i regionen samt att synliggöra vad dessa gör för att främja ungdomars teknikintresse. Under träffen fanns ett önskemål om att träffas vid fler tillfällen för att synliggöra våra insatser samt för att hitta eventuella samverkansmöjligheter.

Utifrån dessa diskussioner kommer nu initiativet att återigen bjuda in er och även några nya personer för att tillsammans komma fram till hur vi gemensamt kan komma fram till en aktivitet för att öka teknikintresset bland nyanlända ungdomar. Tanken är också att se hur vi kan använda oss av visualisering och VR som ett verktyg i det här arbetet.

För program och anmälan - se länken nedan!

Datum: 2017-08-30

Tid: 14:00 - 17:00

Kategorier: IT, Samverkan

Arrangör: GR Skola Arbetsliv, Teknikcollege och Visual Arena

Plats: Visual Arena, Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 3-5

Evenemangslänk: Läs mer om Hur kan vi genom visualisering öka intresset för teknik bland nyanlända ungdomar?

Sidansvarig: Anneli Andersson|Sidan uppdaterades: 2013-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?