Om tentamensanmälan

Nyhet: 2017-09-06

Enligt nya regler, måste alla studenter anmäla sig till salstentamina för att få skriva dem. Studenter som inte har anmält sig till ett tentamenstillfälle, kommer inte att släppas in i tentamenssalen utan får vänta till nästa omtentamensperiod för att skriva den aktuella tentamen. Inga undantag görs.

I dag är första dagen att anmäla sig till salstentamina i Tentamensperiod 1 (21/10-28/10). Anmälan kommer att vara öppen till och med den 5 oktober.

Studenter på Göteborgs universitet anmäler sig till salstentamen via Ladok på webb. Om du vill anmäla dig tentamen i en gammal kurs eller har problem att anmäla dig via systemet, kontakta student_office.cse@chalmers.se. Vänligen notera att vi bara kan hjälpa till att anmäla dig under anmälningsperioden.

Sidansvarig: Emilio Suarez Ardiles|Sidan uppdaterades: 2016-05-24