Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Träffa våra studenter på Kunskap & Framtid

Nyhet: 2014-11-07

Anna på Kunskap och Framtid13-15 november har du möjlighet att träffa studenter och studievägledare från Göteborgs universitet och få svar på många av dina frågor om utbildning.

Oavsett om du har en tydlig plan för dina studier eller inte alls vet vart du är på väg, kan du få reda på mer om dina olika möjligheter till utbildning vid Göteborgs universitet på mässan Kunskap & Framtid.

Kunskap & Framtid pågår 13-15 november på Svenska Mässan vid Korsvägen, Göteborg.

Kom till vår monter B01:22 på Kunskap & Framtid, träffa studenter och studievägledare och ställ de frågor du har om utbildningar, om att plugga och om livet som student i Göteborg! I montern finns också universitetets studentbloggare Annika och Ellen.

Kunskap & Framtid 2014


Vi finns även på fler mässor i höst:

21-22 november Saco Malmö, Malmömässan i Hyllie
26-28 november Saco Stockholm, Stockholmsmässan i Älvsjö
 

AV:

Artikeln publicerades först på: utbildning.gu.se

Nyheter

 • IT-studenter bidrar till hållbara maritima transporter

  [2017-06-02] Studenter på kursen Software Engineering Project demonstrerar bidrag till projektet "PortCDM" för aktörer inom Göteborgs Hamn.

 • Imed Hammouda har tilldelats IT-fakultetens pedagogiska pris

  [2017-05-10] Imed Hammouda, programansvarig för det internationella kandidatprogrammet Software Engineering and Management, tilldelas IT-fakultetens pedagogiska pris för 2017. Imed får motta priset under IT-fakultetens avslutningsceremoni i universitetets aula den 7:e juni.

 • Sök uppsatsstipendium inom Sök och Findability

  [2017-03-20] Behöriga att söka medel ur fonden "Till Henrik Strindbergs minne" är studenter som studerar på något av IT-fakultetens program och är i färd med att skriva uppsats på kandidat-, magister- eller masternivå.

 • Ny forskningsmiljö för cyberfysiska system

  [2017-03-15] Förutsättningarna för att testa datorsystem för självkörande fordon och andra cyberfysiska system kan snart komma att förbättras. Med anslag från Vetenskapsrådet planeras en ny, unik, forskningsmiljö för testning. Bakom projektet ligger forskare från två institutioner på Chalmers, tillsammans med kollegor i Kalifornien och Paris, samt vid Volvo Cars.

 • Radio P4 Göteborg: Studenter tar plats i självkörande bilar

  [2017-01-12] I framtiden ska studenterna i Göteborg kunna åka i en förarlös bil mellan de olika campusområdena. Det är i alla fall ambitionerna i ett nytt projekt som Göteborgs universitet har i samarbete med Chalmers och flera företag.

Fler nyheter

Sidansvarig: Anneli Andersson|Sidan uppdaterades: 2013-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?