Träffa våra studenter på Kunskap & Framtid

Nyhet: 2014-11-07

Anna på Kunskap och Framtid13-15 november har du möjlighet att träffa studenter och studievägledare från Göteborgs universitet och få svar på många av dina frågor om utbildning.

Oavsett om du har en tydlig plan för dina studier eller inte alls vet vart du är på väg, kan du få reda på mer om dina olika möjligheter till utbildning vid Göteborgs universitet på mässan Kunskap & Framtid.

Kunskap & Framtid pågår 13-15 november på Svenska Mässan vid Korsvägen, Göteborg.

Kom till vår monter B01:22 på Kunskap & Framtid, träffa studenter och studievägledare och ställ de frågor du har om utbildningar, om att plugga och om livet som student i Göteborg! I montern finns också universitetets studentbloggare Annika och Ellen.

Kunskap & Framtid 2014

Vi finns även på fler mässor i höst:

21-22 november Saco Malmö, Malmömässan i Hyllie
26-28 november Saco Stockholm, Stockholmsmässan i Älvsjö

Artikeln publicerades först på: utbildning.gu.se