Foton från 2016 års Avslutningsceremoni

Nyhet: 2016-07-14

Varje år anordnar IT-fakulteten tillsammans med institutitonen för tillämpad informationsteknologi och institutionen för data- och informationsteknik en ceremoni för att fira alla de programstudenter som under vårterminen blir klara med sina studier.

Avslutningsceremonin hålls i universitetets vackra aula i Vasaparken.

Trumpetare på AvslutningsceremoninFör alla er som deltog i IT-fakultetens Avslutningsceremoni 8 juni 2016 - här finns nu fler foton att ta del av!

Länk till 2016 års foton på Flickr