Alumn: 30 juni 2015 sista datum för att ta ut examen enligt äldre regler

Nyhet: 2014-07-08

Har du tagit ut din examen? Behöver du komplettera?

Det här gäller dig som påbörjade din utbildning före 1 juli 2007 - och inte har tagit ut din examen. Sista ansökningsdag för examensbevis enligt äldre regler är 30 juni 2015. Har du inte tagit ut examen, så är det dags att se över om du behöver komplettera. Om du redan har tagit alla poäng är det dags att ansöka om examensbevis.

För information om:

• Komplettera poäng
  • Ansöka om examensbevis
  • Övergångsbestämmelser

...länk till universitetets information

Länk till lokala studievägledare vid IT-fakulteten