Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumn: 30 juni 2015 sista datum för att ta ut examen enligt äldre regler

Nyhet: 2014-07-08

Har du tagit ut din examen? Behöver du komplettera?

Det här gäller dig som påbörjade din utbildning före 1 juli 2007 - och inte har tagit ut din examen. Sista ansökningsdag för examensbevis enligt äldre regler är 30 juni 2015. Har du inte tagit ut examen, så är det dags att se över om du behöver komplettera. Om du redan har tagit alla poäng är det dags att ansöka om examensbevis.

För information om:

 • Komplettera poäng
 • Ansöka om examensbevis
 • Övergångsbestämmelser
   

...länk till universitetets information

Länk till lokala studievägledare vid IT-fakulteten

 

AV:

Artikeln publicerades först på: itufak.gu.se

Nyheter

 • IT-studenter bidrar till hållbara maritima transporter

  [2017-06-02] Studenter på kursen Software Engineering Project demonstrerar bidrag till projektet "PortCDM" för aktörer inom Göteborgs Hamn.

 • Imed Hammouda har tilldelats IT-fakultetens pedagogiska pris

  [2017-05-10] Imed Hammouda, programansvarig för det internationella kandidatprogrammet Software Engineering and Management, tilldelas IT-fakultetens pedagogiska pris för 2017. Imed får motta priset under IT-fakultetens avslutningsceremoni i universitetets aula den 7:e juni.

 • Sök uppsatsstipendium inom Sök och Findability

  [2017-03-20] Behöriga att söka medel ur fonden "Till Henrik Strindbergs minne" är studenter som studerar på något av IT-fakultetens program och är i färd med att skriva uppsats på kandidat-, magister- eller masternivå.

 • Ny forskningsmiljö för cyberfysiska system

  [2017-03-15] Förutsättningarna för att testa datorsystem för självkörande fordon och andra cyberfysiska system kan snart komma att förbättras. Med anslag från Vetenskapsrådet planeras en ny, unik, forskningsmiljö för testning. Bakom projektet ligger forskare från två institutioner på Chalmers, tillsammans med kollegor i Kalifornien och Paris, samt vid Volvo Cars.

 • Radio P4 Göteborg: Studenter tar plats i självkörande bilar

  [2017-01-12] I framtiden ska studenterna i Göteborg kunna åka i en förarlös bil mellan de olika campusområdena. Det är i alla fall ambitionerna i ett nytt projekt som Göteborgs universitet har i samarbete med Chalmers och flera företag.

Fler nyheter

Sidansvarig: Anneli Andersson|Sidan uppdaterades: 2013-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?